Het team van Servus

 

ACTIEF EN BETROKKEN

Advocaten spelen een cruciale rol in ons juridisch systeem, waarbij ze juridisch advies verstrekken en cliënten vertegenwoordigen in gerechtelijke procedures. Bij Servus Advocatuur begrijpen we dat het vinden van de juiste advocaat van essentieel belang is voor het succes van uw zaak.

De Advocaten bij Servus Advocatuur

Onze advocaten bij Servus Advocatuur zijn ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige juridische diensten. Ze hebben uitgebreide kennis op verschillende rechtsgebieden, waaronder familierecht, arbeidsrecht, strafrecht en meer. Het team bestaat uit twee deskundige advocaten en een zeer ervaren secretaresse. Iedereen binnen ons kantoor begrijpt  dat elke zaak uniek is en persoonlijke aandacht verdient.

Waarom kiezen voor een advocaat van Servus Advocatuur?

Bij Servus Advocatuur begrijpen we dat juridische kwesties complex kunnen zijn en dat mensen behoefte hebben aan betrouwbare juridische ondersteuning. Onze advocaten streven ernaar om klanten bij te staan met deskundig advies en effectieve vertegenwoordiging. Door te kiezen voor een advocaat van Servus Advocatuur, profiteert u van:

  • Specialisatie: Onze advocaten hebben diepgaande kennis op het gebied van personen- en familierecht, waardoor ze in staat zijn om uw specifieke zaak met precisie aan te pakken.
  • Persoonlijke Aandacht: We geloven in persoonlijke aandacht voor elke cliënt. U wordt bijgestaan door een toegewijde advocaat die uw zaak van begin tot eind behandelt.
  • Transparantie: Bij Servus Advocatuur streven we naar transparantie in communicatie en kosten. U ontvangt duidelijke informatie over het verloop van uw zaak en de bijbehorende kosten.
  • Resultaatgericht: Onze advocaten hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het behalen van positieve resultaten voor onze cliënten.

 

Hieronder stelt ons team zich verder aan u voor:

Philip van Kampen

Ilona Anthonise Gieling

Marcia Manni

Na 14 jaren gewerkt te hebben bij het voormalige Buro voor Rechtshulp in Middelburg als balie- en administratief medewerkster maakte ik in 2005 de overstap naar ‘’de advocatuur’’ en begon als secretaresse in een nieuw opgericht advocatenkantoor gevolgd door de overstap naar Servus Advocatuur en mediation in 2016.

Het klassieke beeld dat wellicht bestaat van werken als secretaresse op een advocatenkantoor gaat bij Servus advocatuur en mediation zeker niet op: ik ben onderdeel van het team en dat is ook één van de redenen dat ik dit werk nog steeds met heel veel plezier doe.

Contact

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4e
4462 EP Goes (Zeeland)
Tel: 0113-34 86 26
Info@servusadvocatuur.nl

Social media

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Soort

Bereik

Module-breedte