blank

Hét advocatenkantoor voor familie- en erfrecht in Goes, Zeeland

Advocaat of mediator op Tholen

 

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat in de buurt van Tholen, staat Servus Advocatuur en Mediation voor u klaar. Het kantoor is sinds 2016 gevestigd in Goes, nabij Tholen, en we ontvangen u daar graag.

Op dit moment bestaat Servus uit twee advocaten/mediators, Philip van Kampen en Ilona Anthonise-Gieling. De zeer ervaren en gedreven advocaten van Servus hebben er – heel bewust – voor gekozen zich uitsluitend toe te leggen op het familie-, jeugd-, erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Beide advocaten zijn gespecialiseerd en aangesloten bij beroepsorganisaties als de Vfas (familierecht) en de VEAN (erfrecht).

Of het nu om een echtscheiding gaat, een omgangsregeling, een berekening van de alimentatie, gezagskwesties met uw kinderen, een ondertoezichtstelling of een uithuisplaatsing: beide advocaten kunnen u hierin zeer goed bijstaan.

Betreft het geschil een erfrechtelijke kwestie dan bent u bij Philip van Kampen aan het juiste adres.

 

De naam

Wij hebben de naam Servus (dienstbaar) gekozen, omdat wij dienstbaar willen zijn aan uw juridische zaak. Samen met u willen wij tot een goede oplossing te komen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw opdracht met grote inzet voor u zullen behandelen.

 

Onze werkwijze

In het familierecht vloeien de meeste zaken voort uit (echt)scheiding. Als u daarvoor hulp zoekt kunt u ervoor kiezen om uw scheiding op de volgende manieren vorm te geven: via mediation (1), overlegscheiden (2) of door middel van een gerechtelijke procedure (3).

U komt bij ons omdat u een oplossing wenst voor uw probleem. Maar weinig mensen zijn uit op (veelal) dure en riskante procedures. Wanneer u nog “on speaking terms” bent geven wij er (veruit) de voorkeur aan om een scheiding door middel van mediation vorm te geven maar niet iedere scheiding leent zich daar nu eenmaal (goed) voor.

Als Mediation (1) niet mogelijk is dan zoeken we bijna altijd (alsnog) eerst het Overleg (2). Wanneer ook dat niet tot een regeling leidt resteert de weg naar de rechter en dan staan wij onze cliënten bij met hoogwaardig advies en procesbijstand (3).

Sommige onderdelen van de echtscheiding kunnen ook nadien nog tot discussie leiden, zoals kinderalimentatie, omgang, gezag. Ook hiervoor geldt deze volgorde voor het zoeken naar een oplossing. Tijdens het eerste gesprek zal dan ook gekeken worden wat in uw geval de beste weg is.

 

 

blank
vaas
vaas

1. Mediation

U probeert samen met uw (ex)partner tot een oplossing te komen onder begeleiding van een mediator. Zolang er van beide kanten bereidheid bestaat om samen over een oplossing na te denken, heeft mediation kans van slagen.

Lees meer

 

2. Overlegscheiden

U probeert samen met uw (ex)partner tot een oplossing te komen, ieder onder begeleiding van een eigen advocaat.

3. Procedure

Als er geen overeenstemming kan worden bereikt tussen partijen, resteert voor partijen alleen nog de weg naar de rechter. De rechter zal dan de knoop doorhakken en een beslissing nemen.

 

Philip van Kampen
Ilona Anthonise-Gieling

Contact

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4e
4462 EP Goes (Zeeland)
Tel: 0113-34 86 26
Info@servusadvocatuur.nl

Social media

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Soort

Bereik

Module-breedte