mr. Ph. (Philip) van Kampen

 

VAN GENERALIST TOT SPECIALIST

Over Philip van Kampen

Mijn beëdiging als advocaat vond plaats in Middelburg, in juli 1991. In 1995 ben ik een eigen kantoor gestart als zelfstandig advocaat met een algemene praktijk. Zo was ik als het ware een huisarts in de advocatuur en was ik op nagenoeg alle rechtsterreinen actief, van strafrecht tot arbeidsrecht, van faillissementen tot echtscheidingen.

Vanaf 2003 ben ik me gaan toeleggen op het personen- en familierecht. Zo verzorg ik sindsdien (ook) scheidingsmediation en overlegscheidingen. Daarnaast behandel ik zaken in verband met het erfrecht en psychiatrische-patiëntenzaken.

Sinds 2016 werk ik in ons huidige kantoor samen onder de naam Servus Advocatuur en mediation.

Lidmaatschap van de Vereniging familie- en erfrechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS)

Om dit specialisme optimaal te kunnen blijven uitoefenen ben ik lid van de vFASOpent in een nieuw venster. Dat is de (enige) door de Orde van advocaten erkende vereniging waar advocaten zoals ik lid van zijn die zich speciaal op het familie- en erfrecht toeleggen. Voor dit lidmaatschap heb ik van 2003 tot 2006 (dan ook) een vrij zware opleiding gevolgd. 

 

Erfrechtspecialist

In maart 2022 heb ik bij AvdR in het kader van een speciale leergang erfrecht gevolgd en het examen met goed gevolg afgelegd.

 

Sinds ik deze opleiding met goed gevolg heb afgerond kennen het familie- en erfrecht voor mij geen geheimen meer.

 

Lidmaatschap Werkgroep psychiatrisch patiëntenrecht Zeeland-West-Brabant

Ook sta ik regelmatig cliënten bij die op grond van een bevel van de burgemeester of met een machtiging van de rechter gedwongen zijn opgenomen in het psychiatrisch ziekenhuis of daar dreigen te worden opgenomen. Daarom ben ik ook lid van de Werkgroep psychiatrisch patiëntenrecht Zeeland-West-Brabant. Zo blijf ik in nauw contact staan met mijn collega’s die ook op dit rechtsgebied werkzaam zijn wisselen we kennis en ervaringen uit.

 

Een overzicht van zaken van mr. Van Kampen

Op rechtspraak.nl zijn uitspraken opgenomen die belangrijk zijn voor de Nederlandse rechtspraak. Wilt u weten in welke zaken mr. Van Kampen heeft opgetreden? Volg dan de link hieronder.

Heeft u een vraag voor me?

Bel dan: 0113-348626 of stuur mij een email door op onderstaande knop te drukken.

Contact

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4e
4462 EP Goes (Zeeland)
Tel: 0113-34 86 26
Info@servusadvocatuur.nl

Social media

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Soort

Bereik

Module-breedte