Rechtsgebieden

THUIS IN HET RECHT

Sinds maart 2016 opereert Servus Advocatuur & Mediation voornamelijk op de rechtsgebieden: personen- en familierecht, het jeugdrecht, het erfrecht en het psychiatrisch Patiëntenrecht.

De Nederlandse juridische wereld is een complexe lappendeken van rechtsgebieden. Daarin is het van belang dat je bijstand krijgt van iemand die deze wereld kan doorgronden, jouw rechten en plichten begrijpt en deze kan vertalen naar jouw situatie. Dat de advocaat met je meedenkt, is daarbij essentieel.

Wij willen onze cliënten zo goed mogelijk bijstaan en hebben ons daarom toegelegd op enkele rechtsgebieden. Zo kunnen wij als specialisten acteren op het juridische schaakbord.

In Zeeland nemen wij inmiddels een belangrijk deel van de (echt)scheidingen voor onze rekening. Wij streven er daarbij in het bijzonder naar de ontstane conflicten niet nodeloos te laten escaleren met oog op de belangen van onze cliënten. In tegendeel, waar mogelijk zijn wij uit op evenwichtige en duurzame regelingen.  Daarbij stellen wij naast de belangen van cliënt / partijen zelf, vooral ook die van hun kinderen en/of van de onderneming centraal. Waar nodig werken wij daarbij graag samen met andere professionals op dit gebied, zoals accountants, notarissen, fiscale- en hypotheekadviseurs, psychologen en maatschappelijk werkers.

 Hieronder ziet u de verschillende rechtsgebieden gesplitst naar subonderwerpen. Wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Klik gerust verder of neem contact met ons op.

 

 

blank
Wilt u hier meer over weten?

Volg de link naar de pagina voor meer uitleg of neem even contact met ons op.

Contact

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4e
4462 EP Goes (Zeeland)
Tel: 0113-34 86 26
Info@servusadvocatuur.nl

Social media

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Soort

Bereik

Module-breedte