Personen- en Familierecht

 

Een advocaat familierecht is werkzaam op een groot rechtsgebied.

Servus Advocatenkantoor heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van het personen- en familierecht. Of het nu gaat om echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdrecht of erfrechtelijke kwesties, onze advocaten staan klaar om u bij te staan met hun kennis en ervaring. We begrijpen dat elke zaak uniek is, en daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en omstandigheden

 

 

Allereerst zijn er de scheidingen:

 

 

 

 

 

 

personen- en familierecht
Een onderdeel van een scheiding betreft de boedelscheiding of afwikkeling huwelijkse voorwaarden. Mocht dit niet zijn gebeurd bij uw echtscheiding dan is het wellicht raadzaam dit alsnog te laten regelen.Daarnaast zijn er de gezagszaken (eenhoofdig ouderlijk gezag, gezamenlijk ouderlijk gezag, vervangende toestemming voor reizen, paspoort, medische behandeling etc.), de omgangszaken en de kinder- en partneralimentatiezakenOpent in een nieuw venster.

 

 

Een derde onderdeel van dit grote rechtsgebied betreft de ondertoezichtstelling en de uithuisplaatsing van kinderen.

Ook kwesties rond afstamming (ontkenning vaderschap, erkenning van een kind, vaststelling van vaderschap) komen regelmatig aan de orde.

Ons kantoor  begeleidt vele echtscheidingen per jaar. U kunt met uw partner kiezen voor een gezamenlijke advocaat dan wel kiest u voor een eigen advocaat. Voor welk traject u ook kiest, de advocaten van Servus hebben met beiden ervaring en zullen u door deze moeilijke tijd heen loodsen. Hoe dan ook zal er in deze periode veel geregeld moeten worden.Voor informatie kunt u kijken op de site van de Belastingdienst of van de overheid

Na de echtscheiding

Na een echtscheiding zult u blij zijn dat alles geregeld is, maar het kan zijn dat er zich door het wijzigen van omstandigheden de (partner- of kinder-) alimentatie of de omgang of het hoofdverblijf van de kinderen aangepast moet worden. Ook hiervoor kunt u bij ons kantoor terecht.

Heeft u vragen, neem dan contact met op met de advocaten van Servus, advocatenkantoor in Goes (Zeeland)

Contact

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4e
4462 EP Goes (Zeeland)
Tel: 0113-34 86 26
Info@servusadvocatuur.nl

Social media

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Soort

Bereik

Module-breedte