mr. Ilona Anthonise-Gieling

 

PRAKTISCH EN BETROKKEN

Wie ben ik?

In 2009 ben ik in Middelburg beëdigd als advocaat. Na altijd geroepen te hebben dat de advocatuur niets voor mij was, vond ik toen toch de tijd rijp om deze stap te zetten. Juist op latere leeftijd heb je een zelfbewustzijn opgebouwd die je zeker in de advocatuur goed kunt gebruiken. Je kunt situaties beter inschatten. Deze latere instap was voor mij de aanleiding om me te specialiseren in het Personen- en Familierecht. Dit rechtsgebied had altijd al mijn warme aandacht. Alle soorten menselijke relaties kom je tegen waarbij je probeert de vele en vaak heftige emoties in goede banen te leiden.

 

Werkwijze

Of het nu gaat om een echtscheidingOpent in een nieuw venster, een omgangsgeschil, een alimentatiekwestie, een boedelscheiding, gezagskwestiesOpent in een nieuw venster, een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsingOpent in een nieuw venster: ik zal u met raad en daad bijstaan. In geval van een echtscheiding kan ik u gezamenlijk bijstaan, maar wanneer er sprake is van een gerechtelijke procedure sta ik ook één van partijen bij.  Iedere echtscheiding is ook weer anders. Zijn er kinderen? Is er een onderneming? Is er een eigen huis? In hoeverre kunnen ex-partners nog met elkaar communiceren?

 

B&E Advocaten

In 2009 ben ik als advocaat begonnen bij B&E Advocaten in Goes totdat de heren daar in 2014 de deuren sloten i.v.m. hun welverdiende pensioen. Op dat moment ben ik alleen verder gegaan onder de naam “De Familiepraktijk” en opende ik mijn kantoor aan de Voorstad in Goes. In 2016 ben ik gaan “samenwonen” met Servus Advocatuur & Mediation. Op dat moment merk je (weer) hoe prettig het is om over een dossier te kunnen sparren. Met ingang van 1 januari 2018 heeft dit samenwonen geresulteerd tot toetreding in de maatschap Servus Advocatuur & Mediation. 

Als advocaat ben ik nuchter, objectief en zakelijk waarbij er echter zeker ook ruimte moet zijn voor een persoonlijke touch. Betrokken en praktisch zijn en blijven, zijn voor mij belangrijke eigenschappen. Wanneer u een advocaat nodig heeft, betreft dit toch vaak een moeilijke periode in uw leven.

 

Opleiding

Zoals aangegeven heb ik mij gespecialiseerd in het Personen – en Familierecht. Gelet op de ontwikkelingen binnen de advocatuur ben ik in 2019 de specialisatieopleiding Juridische Opleiding Familierecht van de vFASOpent in een nieuw venster gaan volgen. In 2022 heb ik het examen met goed gevolg gehaald.

Ik word geregeld benaderd door nieuwe cliënten die mijn naam hebben doorgekregen van voormalige cliënten. Ook voormalige cliënten doen in voorkomende gevallen weer een beroep op mij of bellen me gewoon even wanneer ze een voor hen dringende vraag hebben. Ik ben benaderbaar en hou van een laagdrempelige werksituatie.

De keuze voor een advocaat moet weloverwogen zijn. Er moet een klik zijn, daarom stel ik u uiteraard in de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken tijdens een oriënterend gesprek. Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? U kunt me bereiken op 0113-348626 of stuur me een mail via de onderstaande knop.

 

Heeft u een vraag voor me?

Bel dan: 0113-348626 of stuur mij een email door op onderstaande knop te drukken.