Advocaten Servus

 

ACTIEF EN BETROKKEN

 

Over ons kantoor
Servus Advocatuur & Mediation is in 2016 in Goes opgericht door twee advocaten, Erna Graafmans en Philip van Kampen. Vanaf 1 januari 2018 is Ilona Anthonise-Gieling het team komen versterken. De belangrijkste pijler van dit advocatenkantoor betreft het personen- en familierecht. Alle drie de advocaten zijn hierin gespecialiseerd. Of het nu om een echtscheiding gaat, een omgangsregeling, ofwel een berekening van de alimentatie, gezagskwesties met uw kinderen, een ondertoezichtstelling of een uithuisplaatsing: alledrie de advocaten kunnen u hierin zeer goed bijstaan.

De naam
Wij hebben de naam Servus (dienstbaar) gekozen, omdat wij dienstbaar willen zijn aan uw juridische zaak. Samen met u willen wij tot een goede oplossing te komen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw opdracht met grote inzet voor u zullen behandelen.

Het team
De advocaten van Servus Advocatuur en Mediation worden ondersteund door een zeer ervaren secretaresse: Marcia Manni.

Alle drie de advocaten hebben een eigen wijze van adviseren en bijstand verlenen. Hieronder stellen zij zich aan u voor. Wilt u meer informatie? Klikt u dan op de foto en u wordt doorgeleid.

Erna Graafmans

Philip van Kampen

Ilona Anthonise-Gieling